Skip to main content

O nama

Od osnutka 1996. godine, za Vodoinstalater Sučić, profesionalnost, brzina i čisto obavljen posao je na prvom mjestu. Vrijednost održavanja infrastrukture je stvar prestiža, a mi Vam nudimo maksimalne usluge za najpovoljnije cijene. Nudimo Vam širok spektar usluga, te inovativnost, fleksibilnost i raspoloživost. Naš tim se sastoji od visokomotiviranih zaposlenika kojima je prioritet predanost, spremnost na učenje, visoki standard i stalno ulaganje u nove tehnologije.

Vodoinstalater Sučić tim predvodi g. Marinko Sučić, majstor sa 30-godišnjim iskustvom na području održavanja cjevovoda odvodnje. Njemu se 1997. pridružuje sin Igor, te 2006. Hrvoje koji prave prekretnicu u djelovanju tvrtke i uvode nove tehnologije. 2008. godine započeli smo suradnju s tvrtkom ElektronCo iz Petrinje, te time i s uslugama specijalnih čišćenja i snimanja velikih profila cjevovoda. Stalnim ulaganjima u modernu tehnologiju postali smo jedan od najjačih timova na području instalaterskih djelatnosti u sektoru održavanja, snimanja i čišćenja odvodnje.

Sredinom 2015. godine započinje nova era našeg poslovanje i Vodoinstalater Sučić prelazi u VKS usluge d.o.o. što u konačnici rezultira proširenjem naših usluga na druge segmente poslovanja kao što je centralno grijanje, hidroizolacijski radovi, soboličilačke usluge, keramičarski radovi. Iskustvo koje smo stekli tijekom godina dalo nam je snage da proširimo našu ponudu i dokažemo se u novim granama poslovanja.

Već 19 godina našim klijentima osiguravamo kvalitetu – postanite i Vi dio zadovoljnih klijenata.